Make your own free website on Tripod.com

Computer Services, PcDokter, ComputerDokter

Nieuws
Home | Pc Help | Nieuws | Wie | Onze Diensten | Aanbiedingen | Support | Downloads | Hints & Tips | Contact

Nieuw!!!! Laat ons jouw Website bouwen door onze Diensten, meer info neem dan zeker contact met ons op.

Windows Xp Pro Service Pack 2
 
 
 
De download duurde ongeveer 30min, die op de harde schijf op geslaan hadden. Het bestand is 258mb groot en de volledige installatie vraagt ongeveer 1,60 giga van u harde schijf. Vooraleer je met de download begint maak een backup van je systeem en sluit alle toepassing af.
De installatie zelf duurde 45min, na het downloaden gaat het systeem automatisch de bestanden uitpakken en daarna krijg je de Wizard om het Service pack 2 te instaleren, klik dan op "volgende" , daarna op "ik ga akkoord" en "volgende", daarna kies je de locatie voor de herstelmap, klik daarna op "volgende" en "voltooien", daarna begint de instalatie.
Eerst worden de stuurprogramma's van derden aangemaakt, inventariseren, productcode controle, controle van de schijfruimte voor instalatie, er wordt een backup gemaakt van bestanden en register, aanmaken van herstelpunt, pas daarna worden de bestanden geinstalleerd, registersleutels bijwerken en instalatie voltooien.
Nu wordt er gevraagd om je systeem herop te starten.Tijdens de opstart verschijnt er "een ogenblik geduld .......", dit duurt wel even, geen paniek. Indien je de optie "Windowsversie verschijnt op bureaublad" hebt verschijnt er nu dat je de versie Service Pack 2 bezit. WindowsXp opent nu met het "Windows BeveiligingsCentrum" dit zich daarna bevindt in het configuratiescherm, indien je de "AVG Antivirus 6 ( Gratis Download ) hebt aanvaardt Xp dit nu wel, want Xp laat dit zien, zie foto.
 
Veel Succes.

Windows Xp Service Pack 2.
Klik op de afbeelding voor een grotere versie Volgens enkele externe bronnen zou de Nederlandse Versie van SP2 voor WinXp te downloaden zijn vanaf 6 Sept aanstaande. Wens je deze te installeren volg dan enkele tips, zet je pc zodanig dat je deze automisch binnen krijgt via de Windows Update. Ik raad jullie aan om een nieuwe partitie te creeren met winXp erop en test eerst daar de download alvorens die te installeren op je bestaand besturingssysteem, zodanig dat je op veilig speelt, draait het SP2 zonder verdere problemen dan kan je hem daarna terug binnenhalen en op je hoofdpartitie installeren. SP2 biedt meer veiligheid, zoals de Firewall die je zodanig naar je eigen hand kan zetten, een verbeterde Firwall als je met een thuisnetwerk zit, SP2 zou ook beter bestand tegen externe aanvallen van wormen, Spyware en Ad-Aware, zo aan jullie de keuze.

Hectisch.
De Laatste dagen zijn zo hectisch geweest dat ik nog nauwelijks tijd had om wat tips en hints op deze site te plaatsen, maar wees gerust, er komen er zeker.
Er waren temelijk veel mails waarvoor ik heel wat search werk moest verrichten, daarbij ging de telefoon meerdere malen per dag met een heleboel vragen.
Er was maar één passend antwoord voor al deze, veel mensen zijn teruggekomen uit verlof. Ook de werkkamer werd overstelpt met Pc's die een upgrade nodig hadden, of een ander probleem hadden.
Wat me de laatste tijd wel heel fel opvalt, is dat er heel wat prutsers aan sommige pc's beginnen te werken zonder dat ze weten wat er juist fout is en daardoor een heleboel Pc's onstabiel worden, en daar zitten ze dan, oeps wat heb ik fout gedaan vragen ze dan. Daarom bezin eerst voordat je begint en vraag het aan mensen die er iets van kennen, dat zal jullie al een heel eind verder brengen. Wat me ook meestal opgevallen is ( Mensen belden me voor dit type problemen ) dat er een heleboel mensen die terug thuis zijn na verlof hun pc niet meer aan de praat krijgen, of dat er zich andere problemen voordoen. Daarom gaan we deze week een paar tips geven voor mensen die voor langer dan een week op verlof vertrekken voordat hun pc geen mankementen vertoont als ze terug thuiskomen.

Windows Service Pack 2
 
Het Fameuze Windows Service Pack 2 is al reeds te downloaden bij Microsoft, maar dit is enkel in het Engels en Duits. Op de Nederlandse versie is het nog even wachten, deze zou waarschijnlijk eind September aangeboden als download, uiteraard Gratis.
Meerdere Bedrijven zien er wel op tegen om dit pakket te installeren, zoals Ibm, die zo een fatale crash wil vermijden om in eens al hun systemen te updaten, als bedrijf kan je gratis een programma downloaden die het automatisch downloaden en installeren van het sp2 moet tegen houden.
 
( Copywright BepaComputers )

Enter supporting content here